„Minőség az, ami egyetlen.”
Németh László

Fitness-wellness instruktor - nappali, 2 év ingyenes képzés

(képzési idő: 2 év)

Fitness-wellness instruktor szakleírás

A Schola Europa-ban a fitness wellness instruktor a rekreációs sport jellemző létesítményeiben (fitness, wellness klubok, szállodák részlegei, uszodák, szabadidőközpontok, tornatermek stb.) tervez, szervez és vezet csoportos, illetve egyéni edzéseket.

A foglalkozásvezetésen túl ügyfélszolgálati feladatokat is képes ellátni. Változatos hangulatú, dinamikájú és edzéshatású zenés órákat fejleszt. Életkori sajátosságokat figyelembe véve szervez speciális csoportos foglalkozásokat. A sérüléseket megelőzi, szükség esetén képes elsősegélyt nyújtani. Kardio és erőfejlesztő gépeken végzett egyéni edzéseket szakszerűen felügyeli. Edzéstervet készít és fittségi tanácsadást nyújt. Adminisztratív és pénzügyi feladatokat is képes ellátni, a részleg által forgalmazott termékeket árusítani, marketingkommunikációs technikákat alkalmazni.

A Schola Europa fontosnak tartja, hogy a végzett tanulók magas szinten elsajátítsák és gyakorlatban is jól alkalmazzák a Fitness wellness instruktor képzés elméleti és gyakorlati anyagát.

Főbb modulok
- Egészségügy és elsősegélynyújtás
- Edzéselmélet és gimnasztika
- Aqua tréning
- Fitness termi kondicionálás
- Csoportos fitness órák
- Speciális óratípusok és foglalkozás-formák
- Ügyfélszolgálat a fitness-wellness létesítményekben

Juttatások

Diákigazolvány, családi pótlék, WiIFi hozzáférést és tanórákon kívüli gyakorlási lehetőséget is biztosítunk tanulóink számára.

Informatikai és más lehetőségek

Iskolánk korszerű számítógépein hallgatóink elsajátíthatják mindazon ismereteket, melyek a fakultatívan megszerezhető ECDL vizsgához szükségesek. Iskolánkban média oktatókabinet (tévéstúdió), valamint kis rádióstúdió áll a hallgatók rendelkezésére.

Külföldi ösztöndíj

Diákjaink az Erasmus + mobilitási program keretében többhetes ösztöndíjas külföldi szakmai gyakorlaton vehetnek részt. A következő tanévben várhatóan Írországba, Finnországba és Németországba utazhatnak a nyertesek.

Jelentkezés

"Schola Europa Akadémia" Középiskola és Alapfokú Művészeti Iskola a Magyaroroszági Metodista Egyház fenntartásában. ©
2020. Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési engedély szám: E-000187/2014