„Minőség az, ami egyetlen.”
Németh László

Felnottkepzes

Szoftverfejlesztő

Érettségi utáni tandíjmentes képzés
(képzési idő: 2 év)

A Schola Europa-ban a szoftverfejlesztő a szoftver alkalmazás fejlesztését előkészíti, az alkalmazást megtervezi és fejleszti. Kiválasztja a tervezett fejlesztéshez szükséges technológiákat az elterjedt szabványok, protokollok ismeretében. Meghatározza az alkalmazások előállításához szükséges kliens oldali és szerver oldali fejlesztő eszközöket, objektumorientált rendszerek paramétereit és szolgáltatásait. Az alkalmazás tervezés keretében elemzi a felhasználói követelményeket, megfogalmazza a fejlesztési célkitűzést. Funkcionális, logikai és fizikai rendszertervet készít egy elterjedt módszertan, illetve rendszer alkalmazásával. A funkcionális egységeket valamely algoritmus leíró eszközzel megtervezi. Rendszerré integrálja és optimalizálja a modulokat és forrásanyagokat. Kialakítja a működéshez szükséges környezetet, telepíti és beüzemeli az alkalmazást. Koordinálja a tesztüzemeltetést, tesztelési dokumentációt készít. Értékeli a tesztelés eredményét, koordinálja, végrehajtja, dokumentálja a módosításokat. 

Napjaink egyik legfelkapottabb és legjövedelmezőbb szakmáját a Szoftverfejlesztőt iskolánkban a Schola Europa-ban most tandíjmentes képzés keretén belül tanulhatja.

Főbb elméleti és gyakorlati modulok:

  • Programozás elmélet
  • JavaScript és Java
  • Adatbázis kezelés
  • C#
  • Unity
  • Webprogramozás
  • Magas szintű PHP ismeretek megszerzése

A Schola Europa fontosnak tartja, hogy a végzett tanulók magas szinten elsajátítsák és gyakorlatban is jól alkalmazzák a Szoftverfejlesztő képzés elméleti és gyakorlati anyagát.

A keretszám és 24. életév betöltéséig nappali tagozaton ingyenes a szakképzés

Képzés azonosító

54 213 05

Képzés típusokSchola Europa Akadémia" Középiskola és Alapfokú Művészeti Iskola. © 2018. Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési engedély szám: E-000187/2014