„Minőség az, ami egyetlen.”
Németh László

Büszkén idézünk végzett hallgatóink leveleiből

 • "Jó érzés volt visszamenni abba az iskolába ahol az edzősködés alapjait tanultam meg! Ennél talán csak az volt még jobb érzés, hogy Előadóként mehettem ma vissza és hozzátettem ahhoz, hogy a most 19-20 éves diákok sikeres vizsgát tehessenek! Köszönöm a lehetőséget és a bizalmat!" - Zabó Ottó
 • "Még mindig azt érzem, valóban megdolgoztunk ezért a bizonyítványért. Nagyon erős, komoly iskola ez fantasztikus tudású, nagy elvárású tanárokkal. Hálás köszönet a Schola Europa Igazgatótőnőjének, Iskola titkárának, minden egyes Tanárának és külön köszönet a Szemünk fénye Bölcsőde, Bp., XI. kerület számára, továbbá Unger Kata és Szuhár Mariann részére, akik mindent megtettek, hogy ezt a hivatást megszeressük és megtanuljuk a szakmai részét - és részemről a Cica csoport minden egyes dolgozójának hálás vagyok. (Úgy izgultak értünk, mintha Ők vizsgáztak volna, nagyon aranyosak <3)" - Kosztolányi Adrienn
 • "Megtisztelő az érzés, hogy nem felejtettek el, jómagam is gyakran elmerengek a Scholás éveim, jó volt ott tanulni. A mai napig haszonnal "forgatom" az Önöknél megszerzett tudásomat! :)" Gy. Andrea
 • "Szeretném megköszönni az Ön, illetve a tanári kar munkáját..."
 • "Az Önök segítsége nélkül ma feltehetőleg nem végezhetném azt a munkát, amit igazán szeretek..."
 • "Az iskolában elsajátítottakat nagyon gyümölcsözőn tudom használni a mindennapi munkám során..."
 • "Ezzel a munkakörrel megkaptam a lehetőséget, hogy előrébb lépjek..."
 • "Az iskolának, Önöknek és magamnak köszönhetem, hogy ... kemény munkával egyfajta elismerést vívtam ki a cégnél..."
 • "Remélem, nem kell sok időnek eltelnie ahhoz, hogy minden cég felismerje ennek a képzésnek az értékét és hasznosságát..."
 • "Egészen más ez a főiskola, mint az Akadémia volt, mégis nagyon értékes alapokat kaptam minden téren. Abban reménykedem, hogy majd egy, az Akadémián végzett titkárnőm lesz..."
 • "Nemcsak a nyári munkahelyemen siettek segítségemre a tanultak, hanem a főiskolán is... rendkívül sokat jelentett, hogy voltak jogi, közgazdasági, nemzetközi kapcsolatok, protokolláris és számítástechnikai ismereteink..."
 • "Már érdeklődtem itt az USA-ban az elhelyezkedési lehetőségekről... nagyon keresett munkakör (és nagyon jól fizetett) a Schola Europa által adott végzettség..."
 • "Öt iskolától kértem ismertetőt, de már az első telefonbeszélgetésünk alkalmából eldőlt bennem, hogy a Scholát fogom választani, mert ez volt az egyetlen suli, ahol "nyugatias" fogadtatásban részesültem, ismeretlenül is tisztelettel beszéltek velem...."
 • "Szerettem a társaságot is, de leginkább Önök fognak nekem hiányozni. A Tanár úr stílusa és humora, Kazarján tanárnő kedvessége és tempója(!) és Viki embersége. Sosem voltak ilyen jó tanáraim. Nem tudom, hogyan csinálják, de mindhárman egyszerre tudnak szigorúan követelni, ugyanakkor kedvesen törődni velünk."
 • "Részemről igazán örülök, hogy az iskola ennyire törődik a végzett hallgatókkal is."
 • "...sokat köszönhetek az iskola tanárainak, akik fáradságos  és lelkiismeretes munkával keltették fel a figyelmem a titkári munka szépségeire. Ma 1 ev munkatapasztalat utan büszkén mondhatom el, hogy nem bántam meg a választásomat. Jelenleg Frankfurtban dolgozom..."
 • "...jó érzés, amikor olyan dolgot hallok az előadáson, amit már a Scholában tanultunk..."
 • "Nem gondoltam volna, hogy ekkora különbség van a magán- és az államilag szervezett oktatás között."

Az ECDL Select tanfolyam egy hallgatójának köszönetnyílvánítása

Tisztelt Cím!

Az ECDL Select tanfolyam végére érve szeretnék gratulálni és köszönetet mondani annak magas színvonalú megszervezéséért és lebonyolításáért. Élvezet volt a foglalkozásokon részt venni, és bár természetesen az oktatók tanítási stílusa más - és más volt, magas szintű szakmai tudásuk, türelmük és segítőkészségük vitathatatlan.

Az oktató közül szeretném kiemelni Jánost és Gergőt, akiknek nagy szerepük van abban, hogy az informatika iránti érdeklődésem tovább fokozódott. Óráik logikusan felépítve, a fokozatosság elvét szem előtt tartva vezettek minket végig az informatika részterületein, miközben folyamatosan bátorítottak a kérdésfeltevésre, és eljuttattak az önálló, magabiztos programkezelésig és feladatmegoldásig. Az általuk vezetett foglalkozásokon kellemes, feszültségmentes légkörben , jó hangulatban zajlott az ismeretek elsajátítása.

Köszönettel tartozom Horváthné Görög Krisztinának is, aki hihetetlen profizmussal végzi munkáját, nem lehetett olyan kérésem vagy problémám, amelyet rövid időn belül ne oldott volna meg.

Természetesen azoknak is köszönet jár, akiket személyesen nem ismerhetek, de a háttérből dolgoztak a tanfolyam sikeréért.

Őszintén mondhatom, hogy nyári szünetem legtartalmasabb és legélvezetesebb 6 hetét tudhatom magam mögött, s remélem lesz még alkalmam informatikai tudásomat az Önök intézményében bővíteni.

Üdvözlettel:
Fekete Andrea

Örömünkre szolgál közzétenni az alábbi sikertörténetet

Nagyon örülök, hogy sikerült kapcsolatba kerülnöm Önnel! :) Eszembe jutott a Schola meg az ott töltött idő, ami kellemes emlékeket ébresztett bennem, meg már nagyon hosszú ideje készülök, hogy keressem Önt, mert szerettem volna elmondani, hogy nagyon hálás vagyok mindazért a segítségért/figyelemért amit nyújtott nekem, amikor még oda jártam. Tulajdonképpen a mostani életem alapjai onnan indultak, és a Scholának köszönhetem, hogy most ott tartok ahol, és ezért nagyon-nagyon hálás vagyok és mindig eszembe jut, hogy ki tudja most hol lennék vagy hogyan alakult volna az életem, ha mindez nincs.

Az egyetemet (jogi kart) sikerült eredményesen elvégeznem, mindvégig jól teljesítettem, legtöbbször tanulmányi ösztöndíjas is voltam, aztán a diploma megszerzését követően egy kis kihagyás után ugyan, de sikerült elhelyezkednem és jelenleg a Fővárosi Bíróság Cégbíróságán dologozom, ami szintén nagy öröm számomra, mert a kereskedelmi jog volt az egyik terület - a médiajog mellett -, amit nagyon szerettem és most ezzel foglalkozhatom naponta. Kezdő jogászként meg főleg egy nagyon jó lehetőség mindez.

Gratulálok a fejlődéshez/bővüléshez! :) Majd egyszer benézek, kíváncsi vagyok, hogy milyen most az iskola!

Üdvözlettel:
B.Orsi

Ifjúságsegítő öregdiákunk sorai

Tisztelt Schola Europa!

Nagy örömömre szolgál, hogy ezeket a sorokat írhatom! Boldogsággal jelenthetem, hogy idén sikeresen felvételt nyertem a Pázmány Péter pszichológia szakára!

Mindenek előtt szeretném megköszönni az Iskolának, hogy annyi mindenben támogatott. Az intézmény nélkül soha nem jutok el idáig! Hálás vagyok a Schola Europa tanárainak, az Igazgatónőnek, mindenkinek a titkárságon, akik így vagy úgy közrejátszottak és megsegítettek abban, hogy végül mégis elérjem az egyetem küszöbét!

Nagy Krisztina

Sajtótechnikus öregdiákunk levele

Kedves Kriszta!

Köszönöm szépen a válaszodat, megerősítésedet!

Hozzátok jártam 3 éve végeztem nálatok a Pázmány Péter Katolikus Egyetem támogatásával a sajtótechnikus szakon!:) Most nézem a honlapotokat, más épület, más szakképzések! Nagyon jó! Örülök, hogy fejlődik az intézmény! Gratulálok nektek és az igazgatónőnek!

További szép napot kívánok! Az én napomat most bearanyozta a neved olvasása!:)

Kovács Georgina

"Schola Europa Akadémia" Középiskola és Alapfokú Művészeti Iskola a Magyaroroszági Metodista Egyház fenntartásában. ©
2020. Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési engedély szám: E-000187/2014