„Minőség az, ami egyetlen.”
Németh László

Kiadványszerkesztő technikus - esti, 2 év

Kiadványszerkesztő technikus ingyenes szakképzés szakmaleírás

KIADVÁNYSZERKESZTŐ OKJ-s képzésünket ajánljuk mindazoknak, akik érettségivel és alapvető számítástechnikai ismeretekkel rendelkeznek, és munka mellett szeretnének egy új, korszerű és érdekes szakmát elsajátítani. Kiadványszerkesztő hallgatóink az Adobe programcsalád legmodernebb, CS6 verziójának segítségével sajátítják el a szükséges ismereteket. A képzés keretében olyan szakembereket képzünk, akik különféle szöveg- és képfeldolgozó programokat, tipográfiai- és nyomdaipai ismereteket szereznek, és képesek bármilyen nyomtatványt esztétikusan megtervezni és kivitelezni. A hallgatók sok gyakorlati feladaton keresztül, a különféle jártasságokat és készségeket alaposan begyakorolva tanulják meg a tördeléshez, oldal kialakításhoz és tipográfiai tervezéshez szükséges lépéseket. Az OKJ-vizsga után nyomdákban, grafikai műhelyekben, kiadókban, hirdetőkben stb. vagy egyéni vállalkozásban helyezkedhetnek el. 

Lelkes, rutinos és elismert tanárok és szakmai oktatók működnek közre a képzés lebonyolításában. Iskolánk korszerű, modern informatikai felszereltséget nyújt hallgatóinknak. Az órák az iskola multimédiás tantermében zajlanak, nagy teljesítményű, professzionális HP munkaállomásokon. 

Felvételi követelmények

Érettségi bizonyítvány

Juttatások

Diákigazolvány, WiIFi hozzáférést és tanórákon kívüli gyakorlási lehetőséget is biztosítunk tanulóink számára.

Informatikai és más lehetőségek

A kiadványszerkesztő technikus iskolánk korszerű számítógépein hallgatóink elsajátíthatják mindazon ismereteket, melyek a fakultatívan megszerezhető ECDL vizsgához szükségesek. Iskolánkban média oktatókabinet (tévéstúdió), valamint kis rádióstúdió áll a hallgatók rendelkezésére.

Időpontok

Az oktatási időpontok: hétköznap hétfő, szerda délutánonként.

Tandíj:

85.000 Ft/félév

Jelentkezés

"Schola Europa Akadémia" Középiskola és Alapfokú Művészeti Iskola a Magyaroroszági Metodista Egyház fenntartásában. ©
2019. Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési engedély szám: E-000187/2014